9788793046887

Oversat fra norsk.

Kunsten at elske er en bog til alle, der ønsker, at kærligheden holder hele livet. Kærlighed er magisk, og kærlighed er vanskelig. Hvad er medicinen mod hårde tider? Hvordan bevarer vi kærligheden hele livet?

“Det er de stærke følelser, vi har for hinanden, som limer os sammen og river os fra hinanden. Vi er begejstrede for alle disse følelser, når vi er nyforelskede, men når vi kommer i problemer, forsøger vi ofte at styre med hovedet og dækker over alt det, som bølger under overfladen.”

Kunsten at elske henvender sig til alle mennesker, der lever i et parforhold – uanset om I har nogle udfordringer, I skal løse sammen, eller ønsker at styrke intimiteten i det, I allerede har.

”Intim kontakt mellem mennesker er ikke bare et lykketræf. Vi kommer tæt på andre mennesker, når vi ser dem, og de ser os i al vores sårbarhed. Det at lade din partner se dig i din fejlbarlighed og alligevel blive accepteret kan være en nærmest berusende oplevelse. Og det kan opleves som utroligt bevægende, når din partner stoler på dig med sin sårbarhed.”

Kunsten at elske er en bog, der kan få dig til at se dig selv og dit eget forhold med helt nye øjne.

Dimitrij Kielland Samoilow er en af Norges førende parterapeuter og arbejder ud fra metoden Emotionsfokuseret parterapi (EFT). Ved hjælp af ni nøgler til at elske går han direkte til kernen i parforholdets udfordringer: Hvordan opretholder man intimitet og nærhed gennem mange år? Hvordan bryder man onde cirkler? Hvordan passer man på det, der er godt?