Lammefilosofi – retter med lammekød

jan 2, 2016 | Forfatter

“Lammefilosofi – retter med lammekød” er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.

Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød.

 “En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret …” Thy Lam

“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende

“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne

“Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk

Køb kogebogen her

Written by

Related Posts

Tapas

Tapas

Danskerne har taget traditionen med at spise tapas til sig. Mange  af os har stået ved en bar i Andalusien og spist de lækreste, farverige og smagfulde små retter og drukket en kold fadøl eller et glas vin til. Tapas er små serveringer, men det er også en kultur og en...

læs mere
Arkitektur – en dybere mening?

Arkitektur – en dybere mening?

Bogens tema er, at stille spørgsmål ved, om arkitektur er andet og mere end konstruktioner og byggeskik. Er arkitektur blot tag over hovedet eller er arkitektur en kunstform og som sådan med en dybere mening. Og er det muligt at synliggøre den dimension i...

læs mere
For Himmerigets Skyld

For Himmerigets Skyld

Første del af For Himmerigets Skyld fortæller historien om klosterlivets udvikling i Vesteuropa. Fra Jesus som den første eneboer til de første spæde klosterdannelser i Egyptens ørken. Fra udbredelsen af det europæiske klosterliv gennem Middelalderen, der var med til...

læs mere

0 kommentarer